Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

ΜΟΝΩΣΗ

ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗ

AlChimica - Στεγανωτική Μεμβράνη

HYPERDESMO®-LV

Το HYPERDESMO®-LV είναι χαμηλού ιξώδους χυτή ελαστική μεμβράνη, πολυουρεθανικής βάσεως, ενός συστατικού. Πολυμερίζεται με την υγρασία της ατμόσφαιρας και σχηματίζει μονολιθική στεγανωτική μεμβράνη με άριστη πρόσφυση σε όλη την επιφάνεια. Περιέχει μικρή ποσότητα διαλύτη (xylol) οπότε δεν απαιτείται επιπλέον αραίωση.

Αποτελείται από καθαρή, ελαστομερή, υδρόφοβη, πολυουρεθανική ρητίνη η οποία, μαζί με ειδικά ανόργανα συστατικά, παρέχει στο προϊόν εξαιρετική αντίσταση στις καιρικές συνθήκες, στα χημικά, στην ηλιακή ακτινοβολία UV, σε μηχανικές και θερμικές καταπονήσεις.

Εφαρμόζεται με ρολό, βούρτσα ή ψεκασμό (airless 200-250 bar) σε δυο στρώσεις με ελάχιστη κατανάλωση 1.5-1.8 kg/m2.

Για στεγάνωση και προστασία:

 • Ελενίτ και λαμαρίνας,

 • γυψοσανίδων και τσιμεντοσανίδων,

 • ασφαλτόπανου,

 • μεμβράνης EPDM,

 • λουτρών,

 • βεραντών και μπαλκονιών,

 • δωμάτων / μόνωση ταρατσών,

 • χώρων στάθμευσης,

 • γεφυρών,

 • σταδίων,

 • αρδευτικών καναλιών.

Thrakon - Στεγανωτικά Τσιμεντοειδή

DSF 360 - Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα
Το DSF 360 είναι ένα επαλειφόμενο, στεγανωτικό κονίαμα, τροποποιημένο με πολυμερικά πρόσθετα, τσιμεντοειδούς βάσης για χρήση σε θετικές και αρνητικές πιέσεις.

DSF 350 FLEX - Ελαστικό, επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα 2 συστατικών
Το προϊόν DSF 350 FLEX είναι ένα ελαστικό υδραυλικό κονίαμα 2 συστατικών κατάλληλο για τη στεγάνωση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Έχει επίσης τη δυνατότητα γεφύρωσης ρωγμών.

DSF 370 - Στεγανωτικός σοβάς
Το προϊόν DSF 370 είναι ένας στεγανωτικός σοβάς ενός συστατικού, τσιμεντοειδούς βάσης με πυριτικά αδρανή υψηλής περιεκτικότητας σε πυρίτιο και επιλεγμένης κοκκομετρίας.

Thrakon - Στεγανωτικά Ελαστομερή

DSF 300 FLEX HYDROSTOP - Ελαστομερής στεγανωτική μεμβράνη
Το DSF 300 Flex Hydrostop είναι μια ελαστική, έτοιμη προς χρήση, στεγανωτική μεμβράνη ενός συστατικού. Αποτελείται από διάλυμα συνθετικής διασποράς, fillers και ειδικά πρόσμικτα.

FLX 380 - Επαλειφόμενο ελαστομερές ακρυλικό γαλάκτωμα
Το προϊόν FLX 380 είναι ένα επαλειφόμενο, ακρυλικό ελαστομερές, γαλάκτωμα ενός συστατικού κατάλληλο για στεγανοποίηση ταρατσών, δωμάτων, μπαλκονιών, κλπ. Έχει μεγάλη ελαστικότητα και είναι κατάλληλο για επιφάνειες που παρουσιάζονται συστολοδιαστολές και δονήσεις. Παράγεται σε λευκή απόχρωση.

Thrakon - Στεγανωτικά Ασφαλτικά

FUNDAMENTDICHT 1K - Ασφαλτικό επαλειφόμενο παχιάς στρώσης
Το «BORNIT®-FUNDAMENTDICHT 1Κ» είναι ένα επαλειφόμενο επίχρισμα ασφαλτικής βάσης ενός συστατικού, εμπλουτισμένο με κόκκους πολυστερίνης και τροποποιημένα πολυμερή με βάση ένα ασφαλτικό γαλάκτωμα. Το προϊόν δεν περιέχει διαλύτες και είναι ακίνδυνο για το περιβάλλον.

FUNDAMENTDICHT 2K - Ασφαλτικό επαλειφόμενο παχιάς στρώσης
Το «BORNIT®-FUNDAMENTDICHT 2K» είναι ένα ινοπλισμένο επαλειφόμενο προϊόν ασφαλτικής βάσης 2 συστατικών, εμπλουτισμένο με κόκκους πολυστερίνης και τροποποιημένα πολυμερή. Το προϊόν δεν περιέχει διαλύτες και είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Το «BORNIT®-FUNDAMENTDICHT 2K» αποτελείται από ένα ασφαλτικό γαλάκτωμα και ένα κονίαμα πρόσμιξης

FUNDAMENTFLEX 2K - Ασφαλτικό επαλειφόμενο παχιάς στρώσης

Το «BORNIT®-FUNDAMENTFLEX 2K» είναι ένα επαλειφόμενο προϊόν ασφαλτικής βάσης 2 συστατικών εμπλουτισμένο με κόκκους πολυστερίνης και τροποποιημένα πολυμερή. Το προϊόν δεν περιέχει διαλύτες και είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Το «BORNIT®-FUNDAMENTFLEX 2K» αποτελείται από ένα ασφαλτικό γαλάκτωμα και ένα κονίαμα πρόσμιξης.

PROFI 1K EPXRESS - Ασφαλτικό επαλειφόμενο παχιάς στρώσης
Το «BORNIT®-Profidicht 1Κ FIX» είναι ένα επαλειφόμενο επίχρισμα ασφαλτικής βάσης ενός συστατικού, εμπλουτισμένο με κόκκους πολυστερίνης και τροποποιημένα πολυμερή με βάση ένα ασφαλτικό γαλάκτωμα. Το προϊόν χαρακτηρίζει η ιδιαίτερα ταχεία απόκτηση αντοχής στη βροχή και το γρήγορο στέγνωμα. Εξαιτίας της υψηλής περιιεκτικότητας του προϊόντος σε στερεά ενώ χρησιμοποιείται μικρή ποσότητα υλικού επιτυγχάνεται ένα υψηλό πάχος στεγνής στρώσης (αντιστοιχεί σε πάνω από 90% του πάχους της υγρής στρώσης). Το προϊόν δεν περιέχει διαλύτες και είναι ακίνδυνο για το περιβάλλον.

FUNDAMENTGRUND - Αστάρι ασφαλτικής βάσης
Το προϊόν «BORNIT®-Fundamentgrund» είναι ένα αστάρι ασφαλτικής βάσης, χωρίς διαλύτες, ενισχυμένο με τροποποιημένα πολυμερή. Κατάλληλο για προετοιμασία του υποστρώματος πριν την εφαρμογή των στεγανωτικών ασφαλτικών επιχρισμάτων (Fundamentdicht 1Κ, Fundamentdicht 2K, Fundamentflex 2K, Profidicht 1K Fix). Στεγνώνει πολύ γρήγορα και μπορεί να ψεκασθεί ή να απλωθεί με βούρτσα ή πινέλο.

DREIECKSBAND - Ελαστομερής ταινία ασφαλτικής βάσης
Το προϊόν «BORNIT®-Dreiecksband» είναι μια εύκτητη, πάρα πολύ εύκαμπτη ταινία από ελαστομερές ασφαλτικό, με τριγωνική διατομή για απλή και ασφαλή στεγανοποίηση αρμών και το γέμισμα κοιλωμάτων κατά την εκτέλεση υπόγειων και υπέργειων οικοδομικών έργων.

BITUMEN-SPRAY - Σπρέϊ ασφαλτικής βάσης
Το προϊόν «BORNIT®-Bitumen-Spray» (σπρέι ασφαλτικού καουτσούκ), είναι μια ψεκάσιμη επίστρωση με διαλύτες η οποία διεισδύει σε μεγάλο βαθμό στο υπόστρωμα και παρέχει άριστη κάλυψη. Εξαιτίας της ειδικής φιάλης σπρέι με την εύχρηστη βαλβίδα ψεκασμού και με δυνατότητα κλίσης έως 360° μοίρες είναι δυνατή η επίστρωση μικρών επιφανειών χωρίς τη χρήση άλλων εργαλείων.

GRAFFITI REMOVER 100 - Καθαριστικό για γκράφιτι
Το «BORNIT®- Graffiti- Entferner 100» είναι ένα ειδικό καθαριστικό φιλικό προς το περιβάλλον που δρα σε βάθος και χρησιμεύει στην αφαίρεση γκράφιτι ή παρόμοιων επιγραφών, τοιχογραφημάτων.

Thrakon Θερμομονωτικά, Στεγανωτικά, Αστάρια & Ταινίες

DSF 305 - Αστάρι για εφαρμογές στεγάνωσης
Το προϊόν DSF 305 είναι ένα αστάρι για εσωτερικές και εξωτερικές εφαρμογές στεγάνωσης. Είναι γαλάκτωμα με εξαιρετική ικανότητα διείσδυσης σε όλα τα είδη των συνήθων υποστρωμάτων. Συνεπώς, παρέχει άριστη πρόσφυση και ένα πολύ σταθερό υπόβαθρο για την μεμβράνη στεγάνωσης DSF 300. Αραιώνεται με νερό.

KF 12/7 & F 12/7 - Ταινίες στεγάνωσης αρμών
Ταινία Στεγάνωσης Αρμών F12/7: Ελαστική ταινία στεγάνωσης με ενίσχυση πολυεστερικού πλέγματος, για γεφύρωση αρμών διαστολής και συνδέσεων δαπέδων και τοίχων. Ταινία Στεγάνωσης Αρμών ΚF12/7: Ελαστική ταινία στεγάνωσης με ενίσχυση υαλοπλέγματος, για γεφύρωση αρμών διαστολής και συνδέσεων δαπέδων και τοίχων.

Thrakontile - Πλάκες εξηλασμένης πολυστερίνης
Μονωτικό πλακίδιο υψηλής αντοχής από τσιμεντοκονίαμα στο επάνω μέρος της πλάκας, και αφρώδους θερμομονωτικού υλικού από εξηλασμένη πολυστερίνη με ειδική πλευρική διαμόρφωση του πλακιδίου τύπου ραμποτέ. Προσφέρει εύκολη και σταθερή τοποθέτηση.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ
NEWSLETTERS
SOCIAL MEDIA


Θέλετε να λαμβάνετε τα εταιρικά μας newsletters;
Βρείτε τα Είδη Υγιεινής & Δόμησης Παρασκευόπουλος στο Facebook
Διαβάστε Είδη Υγιεινής & Δόμησης Παρασκευόπουλος στο Blogger
Δείτε τα Είδη Υγιεινής & Δόμησης Παρασκευόπουλος στο YouTube
Ακολουθήστε μας στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού