Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

ΟΙΚΟΔΟΜΗ > ΕΤΟΙΜΟΙ ΣΟΒΑΔΕΣ

ΟΙΚΟΔΟΜΗ

Thrakon - Επιχρίσματα 1 ή 3 Στρώσεις

SHP 205 - ΣΟΒΑΣ ΠΕΤΑΧΤΟΣ
Ο πεταχτός σοβάς είναι κατάλληλος για την προετοιμασία των επιφανειών πριν το βασικό σοβά ή το σοβά μιας στρώσης. Αποτελείται από τσιμέντο, χαλαζιακή άμμο με μέγιστο κόκκο 3,5mm, ασβεστολιθικά fillers και βελτιωτικά πρόσθετα. Παράγεται και ελέγχεται με βάση το ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 998-1.

GHP 210 - Σοβάς βασικής στρώσης
Ο GHP 210 είναι κατάλληλος για το λάσπωμα (γέμισμα και επιπέδωση) της τοιχοποιίας πριν από την εφαρμογή επιχρισμάτων τελικής ή διακοσμητικής στρώσης. Αποτελείται από τσιμέντο, υδράσβεστο, χαλαζιακή άμμο με μέγιστο κόκκο 2,5mm, ασβεστολιθικά fillers και βελτιωτικά πρόσθετα. Παράγεται και ελέγχεται με βάση το ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 998-1.

FHP 225 - ΛΕΥΚΟΣ ΣΟΒΑΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΣΤΡΩΣΗΣ ΜΕ ΜΑΡΜΑΡΟ
Οι σοβάδες τελικής στρώσης είναι κατάλληλοι για φινίρισμα των επιφανειών μετά τη βασική στρώση σοβά. Αποτελούνται από τσιμέντο, υδράσβεστο, λευκό μάρμαρο ασβεστολιθικά fillers και βελτιωτικά πρόσθετα. Παράγονται σε δύο διαφορετικές κοκκομετρίες: FHP 225-0 με μέγιστο κόκκο 0,5mm και FHP 225-1 με μέγιστο κόκκο 1,4 mm. Παράγονται και ελέγχονται με βάση το ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 998-1.

FHP 225 WR - Λευκός σοβάς τελικής στρώσης με μάρμαρο – Υδαταπωθητικός
Οι υδαταπωθητικοί σοβάδες τελικής στρώσης είναι κατάλληλοι για φινίρισμα των επιφανειών μετά τη βασική στρώση σοβά. Αποτελούνται από τσιμέντο, υδράσβεστο, λευκό μάρμαρο ασβεστολιθικά fillers και βελτιωτικά πρόσθετα. Παράγονται σε δύο διαφορετικές κοκκομετρίες: FHP 225-0 WR με μέγιστο κόκκο 0,5mm και FHP 225-1 WR με μέγιστο κόκκο 1,4 mm WR. Παράγονται και ελέγχονται με βάση το ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 998-1.κόκκο 0,5mm και FHP 225-1 WR με μέγιστο κόκκο 1,4 mm WR. Παράγονται και ελέγχονται με βάση το ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 998-1.

NHP 255 - Σοβάς ενός χεριού με μάρμαρο
Tο προϊόν NHP 255 είναι ένας έτοιμος σοβάς μιάς στρώσης, τσιμεντοειδούς βάσης. Αποτελείται από τσιμέντο, υδράσβεστο, χαλαζιακή άμμο με μέγιστο κόκκο 1,4 mm, ασβεστολιθικά fillers και βελτιωτικά πρόσθετα. Παράγεται και ελέγχεται με βάση το ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 998-1.

NHP 255 WR - Σοβάς ενός χεριού με μάρμαρο - Υδαταπωθητικός
Το προϊόν NHP 250 WR είναι ένας έτοιμος υδαταπωθητικός σοβάς μιάς στρώσης, τσιμεντοειδούς βάσης. Αποτελείται από τσιμέντο, υδράσβεστο, χαλαζιακή άμμο με μέγιστο κόκκο 1,4 mm, ασβεστολιθικά fillers και βελτιωτικά πρόσθετα. Παράγεται και ελέγχεται με βάση το ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 998-1.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ
NEWSLETTERS
SOCIAL MEDIA


Θέλετε να λαμβάνετε τα εταιρικά μας newsletters;
Βρείτε τα Είδη Υγιεινής & Δόμησης Παρασκευόπουλος στο Facebook
Διαβάστε Είδη Υγιεινής & Δόμησης Παρασκευόπουλος στο Blogger
Δείτε τα Είδη Υγιεινής & Δόμησης Παρασκευόπουλος στο YouTube
Ακολουθήστε μας στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού