Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία «ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ» δημιουργήθηκε το 1992 και δραστηριοποιείται στο χώρο των ειδών υγιεινής και πλακιδίων ταυτίζοντας το όνομα της με την απόλυτη ποιότητα και αξιοπιστία.

Με σταθερά βήματα, μεθοδική εργασία και μοναδική τεχνογνωσία κατάφερε χάριν των εξαιρετικών αποτελεσμάτων των υπηρεσιών και προϊόντων της να αποκτήσει μια εξαιρετική δυναμική η οποία μεταφράζεται σε πρωταγωνιστικούς ρόλους στο συγκεκριμένο επαγγελματικό πεδίο.

Συνδυάζοντας την τιμιότητα, τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό  με τις νέες προτάσεις και ιδέες της δεύτερης γενιάς της οικογένειας που ανήκει η ιδιοκτησία της επιχείρησης, δημιουργήθηκαν οι συνθήκες εκείνες που πρόσδωσαν ιδιαίτερο κύρος, διαχρονικότητα και αξία στο όνομα «ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ».

Ο εμπορικός κόσμος, ο οποίος αποτελείται από ένα απλό οικιακό χρήστη μέχρι επιχειρήσεις, καταστήματα, ξενοδοχειακές μονάδες, κλπ,  εμπιστεύεται με ενθουσιασμό την εταιρεία «ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ» επειδή καταφέρνει πάντα να καλύπτει κάθε ανάγκη και απαίτηση όσο ιδιαίτερες και αν είναι αυτές.

Συνειδητή επιλογή της εταιρείας «ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ» αποτελεί η συνεχής έρευνα και εφαρμογή σε νέες προτάσεις και ιδέες μέσω της διαρκούς ανανέωσης των προϊόντων της και των πρωτοποριακών υπηρεσιών της.

Είναι κοινό μυστικό πλέον ότι στον χώρο των ειδών υγιεινής και πλακιδίων, το όνομα «ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ»  αποτελεί ταυτόσημο της απέριττης πολυτέλειας, της ποιότητας και της υψηλής αισθητικής με γνώμονα πάντα τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών της.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ
NEWSLETTERS
SOCIAL MEDIA


Θέλετε να λαμβάνετε τα εταιρικά μας newsletters;
Βρείτε τα Είδη Υγιεινής & Δόμησης Παρασκευόπουλος στο Facebook
Διαβάστε Είδη Υγιεινής & Δόμησης Παρασκευόπουλος στο Blogger
Δείτε τα Είδη Υγιεινής & Δόμησης Παρασκευόπουλος στο YouTube
Ακολουθήστε μας στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού